Havalar serinlerken kış kendini hatırlatmaya başladı. Önümüzdeki kışa hazırlıksız yakalanmak istemeyenler için 10 öneri…


Kırmızı ve Zengin




Kırmızı renginin hayatınızda bir yeri olmalıdır. Bu renk iş kıyafetleri size özgüven ve şıklığı bir arada getirecektir. Günün her saati kırmızı ceketleri tercih edebilirsiniz.


Sanatsal Detaylar




Renk blokları, çiçek desenleri, leoparlar ve asimetrik, pliselerin bulunduğu podyumlar bu günlerde modaseverlerin gözdeleri olmayı başardı.


Zamansız Kumaşlar




Feminen silüetler ve kumaşın dokusu bu sene farklı bir hale bürünüyor. 2017-2018 sonbahar-kış koleksiyonları görenlerini hayrete düşürüyor.


Özgür ve Güçlü




90’lı yılların izlerini taşıyacak olan 2018 kış koleksiyonlarında gömlekler ön planda. Geometrik desenli ve kol detayları bulunan gömlekler tercih edebilir ve güzelliğinize şıklık ekleyebilirsiniz.


Işıltılı Dilekler




Dilek anlamı taşıyan yıldız ve kanat şeklindeki kolye uçları hem sade hemde renk özellikleriyle boynunuzdaki yerini alıyor.


Geometrik Yansıma




Küpelerimizde bu sene geometrinin etkisi büyük. Üçgen, kare, altıgen ve bunlar gibi geometrik cizimleri kulaklarda görmek mümkün.


Ekose Kullanın




Bu kış ilhamını 90’lardan alan tasarımcılar yine 90’ların vazgeçilmez tarzı olan ekoseyi karşımıza çıkarıyor.


Bohem Şıklığı




Bohem tarzda tüylü mont ve kabanlar bu kışa damgasını vuracak türden. Bu tarz hem rahat hemde şık olma özelliğini taşıyor.


Zengin Çizgiler




Şişkin deri ve parlak alüminyum detayların ve yumuşak derilerin buluştuğu ayakkabı koleksiyonları kış ayları için sizleri bekliyor.


Botlar




Birbirinden güzel ve çeşitli model ve marka seçeneği bulunduran bot ve çizmelerinizde yeniliklerden yana olun.



İçeriğin Tamamı: Bu Kış Şık Görünmek İsteyenler İçin 10 Öneri

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Doğal Görünümlü Göz Makyajı Nasıl Yapılır?

Kışın Toz Pembe Renk Nasıl Giyilir, Nasıl Kombinlenir?